Kampanya Dönemi
01 - 31 Temmuz 2026
Sektör:
Giyim ve Aksesuar
Kampanya Koşulları:
- 1-31 Temmuz 2026 tarihleri arasında bireysel Bankkart kredi kartınız ile giyim ve ayakkabı sektörlerindeki üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan yapacağınız 5.000 TL - 9.999 TL arasındaki alışverişiniz ile 500 TL, 10.000 TL ve üzerindeki alışverişiniz ile 750 TL, toplam 750 TL Jest Lira kazanabilirsiniz.
- Kampanyaya Bankkart Mobil'den veya bankkart.com.tr'den katılabilirsiniz.
- Kampanyadan yararlanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılmanız gerekmektedir.
- Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 750 TL Jest Lira kazanılabilecektir.
- Ana faaliyeti giyim ve ayakkabı sektörü olmayan eticaret ve fiziki üye işyerlerinden yapılacak giyim ve ayakkabı alışverişi kampanyaya dahil değildir.
- Kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimizin kartlarına Jest Liralar anında yüklenecektir.
- Aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir.
- Kampanyaya yalnızca Bireysel Bankkart'ınızın kredi kartı özelliği ile yapılacak işlemler dahildir.
- Bankkart'ınız ile yaptığınız alışverişlerinizi hesap kesim tarihine kadar dilediğiniz zaman, kazandığınız Jest Liralarınız ile ödeyebilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.
- Kazanılan Jest Liralar Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde de kullanılabilir.
- Kazanılan Jest Liralar Bankkart Prestij ve Bankkart Prestij Plus kredi kartları için sunulan Katlanan Jest Lira özelliği kapsamında da kullanılabilir. Bankkart Prestij/Bankkart Prestij Plus kredi kartları ve Katlanan Jest Lira özelliğine ilişkin ayrıntılı bilgi için tıklayınız.
- Katılım sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilir.
- Nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal, karta para yükleme ve Jest Lira kullanım işlemleri kampanyaya dahil değildir.
- Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade edilmesi durumunda verilen Jest Liralar geri alınacaktır. Müşterinin Jest Kumbarasında yeterli Jest Lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç yansıtılacaktır.
- Kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez.
- T.C. Ziraat Bankası A.Ş. kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkına sahiptir.